Seminaarit ja koulutukset

Koulutus on tärkeä osa Camp Scandinavian liiketoimintaa. Koulutustemme tarkoituksena on näyttää erilaisia ratkaisuja ja mahdollisuuksia, jotka voisivat auttaa sinua ja tiimiäsi saamaan uusia vaikutteita, ideoita ja työkaluja onnistuneeseen hoitotulokseen. Camp Scandinavian luennot voivat esimerkiksi olla rakentuneita tapaus-kuvauksista, missä erilaisilla ratkaisuilla tavoite ollaan saavutettu. Yksi suosituimmista koulutuksistamme on seminaari, joka järjestetään yhteistyössä laillistetun fysioterapeutin Jessica Pernevik-Muthin kanssa. Jessica on erikoistunut normaaliin liikerataketjuun, joka voidaan myös yhdistää AllardAFO-tuoteperheen tuotteiden kanssa.

Alapuolella näet tulevat koulutuksemme/seminaarimme. Klikkaa haluamaasi koulutusta/seminaaria lukeaksesi lisätietoa siitä. Voit myös ilmoittautua mukaan tällä sivulla.

Suunnitellut seminaarit

Missä:
Helsinki, Valimotie 17–19, Auditorio
Millloin:
tiistai 18 huhtikuu
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
11 huhtikuu
Osallistumismaksu:
Free
Vierasluennoitsija:
David N.Steiman on fysioterapeutti, joka on erikoistunut biomekaniikkaan ja neurologiaan. Davidilla on monien vuosien kokemus ToeOFFista ja riippunilkan ongelmista, ja hän työskentelee tuotepäällikkönä Camp Scandinavialla. Aikaisemmin hän on työskennellyt neurologisen kuntoutuksen parissa silloisessa Frösunda Centerissä. Jopi Siirtola yli 25-vuoden kokemus erilaisten valmisortoosien ja tukien suunnittelusta, sekä niiden toiminnan koulutuksesta kotimaassa että ulkomailla. Nykyään hän työskentelee ortoosi-niveliä valmistavan amerikkalaisen Becker Orthopedic yhtiön palveluksessa. Vastuualueisiin kuuluvat tuotekoulutukset sekä liiketoiminnan suunnittelu ja toteutus Euroopan ja Aasian alueella.
Ohjelma:
09.00 - 10.00 Ilmoittautuminen, aamukahvi ja mahdollisuus tutustua Helsingin toimitiloihin.

10.00 Tervetuloa Camp Scandinavia liikkumisen ortoosit kuntoutuksen tukena -seminaari.

10.00- 12.00 Riippunilkkapotilaan ortoosivalinta Allard AFO tuoteperhe: tuotteen valinta ja
toimintaperiaatteet. (David N. Steiman)

12.00 - 13.00 Lounas

13.00 - 15.00 Triple Action -nivelet ja nivelöidyt ortoosiratkaisut.
(Jopi Siirtola)

15.00 - 15.15 Tauko

15.15 - 16.00 ALFESS- digitaalinen riippunilkkaortoosi: uusi innovatiivinen ratkaisu
riippunilkan hoitoon. Toimintaperiaatteet ja käyttäjäkokemuksia.
(David N. Steiman)

16.00 Päivän päätös ja yhteenveto. Lataa ohjelma tästä