Kaksi uutta kankaista selkätukimallistoa!

3 joulu 2020

Kivut ja ongelmat selkärangan alueella ovat yleinen ongelma ja ne vaikuttavat elämän laatuun. Selkätuki voi olla kuntoutuksen osa. Camp Scandinavialla on laaja valikoima tukia erilaisiin diagnooseihin ja käyttötarkoituksiin. Nyt Camp lanseeraa kaksi uutta kankaista selkätukimallistoa! 

ELCROSS®LUX sarjan tuet ovat keskitukevia elastisia tukiliivejä, jotka on valmistettu innovatiivisesta ”Resistex® Carbon”-materiaalista ja ne tuntuvat iholla viileältä ja mukavalta. Materiaali on antistaattinen ja siinä on lämmönsäätelyyn vaikuttavia ominaisuuksia. Se kuljettaa kosteutta pois iholta ja on Öko-Tex 100 sertifioitu . Mallistossa on viisi erilaista selkäortoosia erilaisiin diagnooseihin ja tarpeisiin.

Camp®ONE on sarjassa on tukevia ja kestäviä kangaskorsetteja kolmessa eri korkeudessa. Korsetin antama kompressio ja tuki voidaan säätää haluttuun voimakkuuteen tuplanauhoituksen ja muovisten tukilastojen avulla. Liiveissä on lisäksi  selän alueella avoimet kanavat kahdelle muotoiltavalle, lujalle tukilastalle  (mukana pakkauksessa). Materiaalin joustavuus tekee tuotteesta muotoutuvan ja soveltuvan  sekä suoralle että muodokkaalle vartalotyypille. Käytetty materiaali ei sisällä lateksia.

Lisätietoa on kotisivuillamme; www.camp.fi/tuotteet/selkätuet